Academy

Welkom bij BalansAcademy!

BalansAcademy is de academie van Balans en de NVA. Er wordt een breed pakket inspirerende studiedagen, trainingen en workshops aangeboden. BalansAcademy brengt wetenschap, kennis, ervaringsdeskundigheid en de verschillende perspectieven vanuit zorg en onderwijs, kinderen en ouders bij elkaar. U krijgt in de trainingen en workshops concrete handvatten mee waardoor u direct aan de slag kunt. Er is aandacht voor de nieuwste inzichten, samenwerking tussen ouders en leerkrachten en het kind staat daarbij altijd centraal.

Activiteiten

De activiteiten worden begeleid door professionals met veel ervaring in het onderwijs en de zorg en met onze doelgroepen. Hierdoor kunnen zij de ouders, de zorg en het onderwijs ondersteunen. Ervaringskundige kinderen, jongeren en volwassenen met een leer- en/of ontwikkelingsprobleem hebben een grote rol in ons aanbod, zowel in de ontwikkeling als in de uitvoering.

Complete aanbod

Er is aanbod voor ouders en medewerkers in het onderwijs en de zorg. Bekijk het complete aanbod via onze agenda of op www.balansacademy.nl.