Scroll Top
Katinka Slump (Demo)

Actie adviesgesprek onderwijsjurist Katinka Slump voortijdig beëindigd

Onderwijsjurist Katinka Slump heeft aangeboden om in de periode tussen 5 juli en 1 oktober 2021 leden van Balans te helpen door middel van een gratis adviesgesprek van een half uur (zie onderstaand bericht).

Helaas moeten wij deze actie eerder stoppen dan 1 oktober 2021.

Dit komt omdat er veel verzoeken zijn gekomen voor een adviesgesprek. En dit veelal casussen zijn die al lange tijd spelen, en waarin er al heel veel is gebeurd.  Omdat Katinka zeer betrokken is, en ouders heel graag wil helpen, kan zij zich moeilijk beperken tot het beloofde half uur. En vanwege haar betrokkenheid, raken de zaken haar enorm. Bovendien zet zij zich ook op andere vlakken in voor het recht op onderwijs, wat veel van haar vraagt. Hierdoor heeft zij op dit moment gezondheidsklachten en moet het wat rustiger aan doen.

Katinka neemt komende tijd nog wel contact met leden die hun casus hebben aangemeld, dit zal misschien wel na 1 oktober zijn. Er worden géén nieuwe verzoeken meer aangenomen.

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.