Scroll Top
Adviesgesprek met onderwijsjurist Katinka Slump voor leden Balans (Demo)

Adviesgesprek met onderwijsjurist Katinka Slump voor leden Balans

Al jaren staat Katinka ouders bij die vastlopen in het organiseren van passend onderwijs voor hun kinderen. Hierover schrijft ze al tien jaar columns voor Balans Magazine die gebundeld zijn in het boek “Leerrecht?”

In de periode 5 juli tot 1 oktober 2021, gaat Katinka vragen van onze leden beantwoorden!

Toegang tot onderwijs

Heb jij vragen over passend onderwijs voor jouw kind over de toegang tot het onderwijs? Over toelating, aanmelding, (gedeeltelijke) schorsing, verwijdering of uitschrijving van jouw kind door de school? Loop je vast en wil je graag advies van een onderwijsjurist? Dat kan. Als je lid bent van Balans of lid wordt.

Denk je dat jij erg geholpen zult zijn met een eenmalig juridisch adviesgesprek van een half uur? Meld je dan aan vóór 10 september 2021 via dit formulier.

Katinka kan een beperkt aantal leden helpen met een adviesgesprek. Zijn er te veel aanmeldingen, dan krijg je sowieso advies van ons.

Voorwaarden

Je moet lid van Balans zijn of worden om in aanmerking te komen voor het adviesgesprek met Katinka. Ben je nog geen lid? Je mag dan ook eerst het aanmeldformulier invullen, zodat wij kunnen beoordelen of je casus in aanmerking komt voor een gesprek met Katinka. Als dat zo is, dan vragen we je alsnog lid te worden.

Door lid te worden krijg je vier keer per jaar BalansMagazine, mag je onze Webinars gratis of met korting volgen, steun je onze lobby en krijg je onbeperkte hulp, steun en advies van onze Balans Advieslijn.

Related Posts

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.