Scroll Top

Advieslijn

De vrijwilligers van Oudervereniging Balans hebben vakantie. Daarom is de advieslijn gesloten van 15 juli tot en met 23 augustus.

Kan jouw vraag niet wachten tot na de vakantie?
Vul dan het contactformulier in op balansdigitaal.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Dit kan door de vakantie langer duren dan normaal.

Heb je een vraag of wil je sparren met een ervaringsdeskundige ouder? Bel dan met de Balans advieslijn.

Je kunt ons bellen met vragen over passend onderwijs, zorg, privacy, opvoeding, vrije tijd, ouderschap of ontwikkelingsproblemen.

Bellen met de advieslijn kan buiten de schoolvakanties om van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur op nummer 030 225 50 50. Buiten deze tijden kun je inspreken of je vraag stellen via het contactformulier.

Aan onze advieslijn zitten getrainde (ervarings)deskundige ouders en/of professionals, die zich graag inzetten om jou een stapje verder te helpen. 

Het is fijn te kunnen sparren met iemand die jou begrijpt en dat er iemand is die met je mee kan denken over hoe je passende hulp kan regelen. Hierdoor krijg je vaak weer nieuwe energie en ideeën om jouw kind te helpen.

Iedere vrijwilliger heeft specifieke kennis op een bepaald gebied. En kan jouw vraag ook altijd voorleggen aan een collega iemand van het Balans Team of een expert van Balans.

Lees hier meer over onze vrijwilligers en medewerkers aan de advieslijn. 

Als het druk is aan de telefoon of buiten de openingstijden van de telefonische advieslijn kan je het bandje te horen krijgen. Spreek dan in met een terugbelverzoek, of probeer het iets later nog eens. We bellen dan zo snel mogelijk terug.  

Als je op vrijdag een terugbelverzoek doet via het contactformulier of inspreekt op het bandje, wordt je ook op vrijdag teruggebeld.  Laat wel weten waarvoor je belt, zodat we met gepast advies kunnen terugbellen.

Bekijk hier ons filmpje over de advieslijn:

Margreet van Dijk
Read More
'Ik ben niet 1, maar wel 10 stappen verder gekomen!'
Marleen
Read More
'Ik ben jullie dankbaar voor alle tips en informatie. Ik hoop dat ik hiermee verder kan komen om goed onderwijs te kunnen krijgen voor mijn kinderen. Het was heel fijn jullie gesproken te hebben!'
Stijn
Read More
'Ik had niet gedacht hier zóveel aan te hebben!'
B van Straten
Read More
'Jullie hebben echt het verschil gemaakt! Wij wilden ons er eigenlijk maar bij neerleggen, maar nu zijn we toch het gesprek aangegaan en er wordt nu een OPP opgesteld.'
Previous
Next
Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.