Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Onderzoek motorische beperking, studenten Ergotherapie Hogeschool van Amsterdam

Wij zijn Beau, Susan, Ellen en Lara en wij zijn 4e jaars studenten van de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor ons afstudeerproject zouden wij heel graag jouw hulp vragen. Samen met het kinderrevalidatieteam van Noordwest Ziekenhuisgroep willen wij kinderen met een motorische beperking helpen bij het maken van de overstap van de basisschool naar de middelbare school.  

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool of in de 1e of 2e klas van de middelbare school? En heb jij hulp nodig gehad bij sommige taken op de basisschool en denk je ook hulp nodig te hebben bij taken op de middelbare school? Graag zouden wij jou dan wat vragen willen stellen! 

Wij zijn namelijk benieuwd of jij vragen hebt over schooltaken die gedaan worden op de middelbare school. Ook willen wij graag weten wat jij graag zou willen leren om de overstap naar de middelbare school makkelijker te maken. Jouw vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over het omkleden voor de gymles of het meedoen aan de gymles, het vasthouden van een pen of een geodriehoek, jezelf verplaatsen in en rondom de school, het reizen naar school toe, etc.  

Enquête

Wil je meer weten over dit onderzoek? Open dan de informatiebrief of stuur ons een mailtje! Ons e-mailadres is [email protected]. Bespreek wel eerst even met jouw ouders/verzorgers of zij dit goed vinden. Om jou te bedanken voor jouw deelname, ontvang je een presentje na afloop van het onderzoek.  

Alvast bedankt! 

Beau van Neijhof 

Susan Bartels 

Ellen de Boer 

Lara Klinkenberg 

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?