Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Karin

Hallo, mijn naam is Karin Delissen, woon in de gemeente Venlo en ik ben actief als Balansdigitaal buddy voor de regio Noord- en Midden Limburg. Met de pensioenleeftijd in het vooruitzicht heb ik nu meer tijd voor vrijwilligerswerk. Dat werk wil ik graag invullen met werkzaamheden die mij van belang lijken voor de samenleving en waar ik met mijn kennis en ervaring een bijdrage aan kan leveren.

Vanuit het bedrijfsleven ben ik als zij -instromer in het onderwijs terecht gekomen waarin ik ruim 25 jaar werkzaam ben geweest. Niet alleen de onderwijservaring wil ik gebruiken bij mijn werkzaamheden bij Balans, maar zeker ook de kijk vanuit de opvoeding van onze 3 (inmiddels volwassen) kinderen, die zeker niet rimpelloos verliep. Daarbij heb ik ervaren hoe zoekend je als ouder kunt zijn om oplossingen te vinden, maar ook hoe alleen gelaten je je kunt voelen als het wat moeilijk loopt op het gebied van onderwijs en opvoeding. 

Mijn opleidingen (hbo master SEN richting leren), pedagogiek(hbo) en cursussen geven mij een theoretische ‘back-up’, maar zeker ook mijn werkervaring als coördinator van een opvoedingstraject hebben een blijvende indruk achtergelaten hoe krachtig de ondersteuning is van ‘gewoon er zijn’ door naast ouders te staan.
Alle ervaringen bij elkaar, privé, werk en opleiding hebben mijn kijk op het onderwijs en opvoeding veel breder gemaakt en er voor gezorgd dat ik als buddy bij BALANS samen met ouders wil kijken naar oplossingen die voor hun kind van belang zijn.

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?