Scroll Top

Marlie

Marlie

Hoi, ik ben Marlie Jaspar.

Ik ben moeder van een dochter met Dyslexie en vermoeden van HB. Ik ben gescheiden en woon met mijn dochter in Maastricht.

Vanuit mijn opleidingen, 2 jaar Conservatorium (verplichting van mijn vader) en daarna PABO waarbij Pedagogiek en Biologie mijn lievelingsvakken waren zag ik al snel dat onze dochter haar eigen manier had om zich te ontwikkelen. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik zo eigenwijs was om mijn eigen gevoel te volgen en onze eigen weg te kiezen hierin.

Door een hartoperatie kwam ik in de WAO terecht maar stilzitten is niet mijn sterkste punt. Binnen wat er voor mij wél mogelijk is probeer ik steeds mijn bijdrage aan de maatschappij te leveren.

De Dyslexie van mijn dochter zorgde voor een uitdaging. Kennis bleek voor mij één van de sleutels te zijn. Contacten met andere ouders ook, zodat je niet opnieuw zelf het wiel hoeft uit te vinden. Bij dit laatste merkte ik al snel dat deze onderlinge contacten en het delen van ervaringen je weer “lucht” gaven. Jammer dat dit zo weinig gebeurd.

Niet onbelangrijk voor mij is ook mijn eigen rust en energie op peil te houden en dat doe ik door pasteltekeningen te maken en beelden van wol te maken.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.