Scroll Top

Miranda

Laat ik me even voorstellen: Miranda Meijer: Een beelddenker die leert door te doen en altijd kan vertrouwen op haar intuïtie. Creatief in het vinden van oplossingen, verbinden van van alles en nog wat. Ik denk graag met je mee over waar je ook mee zit. Breng je op andere gedachten door te zijn wie ik ben en vragen te stellen. Wie ik ben maakt dat ik veranderingen in processen bij mensen teweeg breng. Het gaat niet om diploma’s, opleidingen en curssusen of wat ik allemaal kan. Ik gebruik alles wat ik in mijn leven mee heb gemaakt en meemaak. Out of the box denken suggereert dat er een kader is waar je buiten kunt gaan. Ik begeef mij het liefst overal, door alle kaders heen.

Je kunt op verschillende manieren omgaan met de pijntjes in je leven. Met je problemen, belemmeringen, tegenslagen, strubbelingen. Je kunt er heel lang naar kijken, diep induiken, doorheen gaan, behandeling voor krijgen.

Je kunt het ook niet doen. Ik doe het in ieder geval niet meer.

Het kan ook vanuit een wens of een verlangen.

Waar dan?

In mijn eigen bedrijf en K.i.K.Atelier coaching, te vinden via www.miranda-meijer.nl

Samen met Natasja Esmeijer bij Het Beelddenkende Brein, te vinden via www.beelddenkendebrein.nl

Via de advieslijn van Balans

Voor Balans maak ik vooral gebruik van mijn ruime ervaring met thuiszitters, beelddenkers, het vastlopen in de wereld van passend onderwijs en jeugdzorg op zoek naar hulp voor je gezin.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.