Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Miranda

Graag stel ik mij aan u voor, mijn naam is Miranda Wissink. Ik ondersteun al een aantal jaren vrijwillig ouders van kinderen die op school zijn uitgevallen. Ouders die te maken krijgen met drang en dwang binnen het onderwijs en de jeugdhulp/zorg.  Vanuit  mijn eigen ervaring weet ik dat dit soort hulp schaadt en kinderen en ouders niet verder helpt.

Mijn doel is om mensen bewust te maken dat dit anders kan en moet in het belang van kinderen en gezinnen. Ga naast kinderen en hun ouders staan. Gelijkwaardigheid is de basis van goede hulpverlening die mensen in hun eigen kracht zet en helpt om te herstellen.

Fundamentele veranderingen komen voort uit innerlijkheid.

Ik schrijf ook blogs over jeugdzorg en onderwijs. Je leest ze via deze link

Vanuit Balans oudersteunpunt Apeldoorn zijn wij er voor alle ouders die vragen hebben over onderwijs en jeugdhulp/zorg . Heb je vragen over jouw kind dat op school uit is gevallen of dreigt uit te vallen, over leerplicht, over drang en dwang of wat je rechten en plichten als ouders zijn, schroom niet en neem contact op met ons door het contactformulier in te vullen.

Despite how open, peaceful, and loving you attempt to be, people can only meet you, as deeply as they’ve met themselves.’
Matt Kahn

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus?