Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Wij ondersteunen en versterken ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag in opvoeding, onderwijs en zorg

Advieslijn

Aan onze advieslijn zitten (ervarings)deskundige ouders en/of professionals, die zich graag inzetten om jou een stapje verder te helpen.

Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een behandelaar, ontwikkelplek, zwemschool, enzovoort. Of met vragen over (niet) passend onderwijs, of hoe je moet regelen dat je hulp krijgt voor jouw kind. Het is fijn te kunnen sparren met iemand die jou begrijpt. Hierdoor krijg je vaak weer nieuwe energie en ideeën om jouw kind te helpen.

Iedere vrijwilliger heeft specifieke kennis op een bepaald gebied. En kan jouw vraag ook altijd voorleggen aan een collega van de advieslijn, iemand van het Balans Team en/of de experts van Balans. Hier stellen onze vrijwilligers zich voor.

Bellen met de advieslijn kan elke werkdag tussen 10.00 en 13.00 uur op nummer 030 225 50 50. Buiten deze tijden kun je inspreken of je vraag stellen via het contactformulier.

Zoek op deze website:

  • Categorie

  • Diagnose/Aanleg

  • Leeftijd

  • Regio

  • Documenttype

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wilt u ook uw website laten maken door Project Icarus?