Scroll Top

Leden van Balans krijgen ieder kwartaal BalansMagazine!

Exclusief voor leden: Extra informatie Balans Magazine

Vanaf 2022 is er bij elk Balans magazine per rubriek online aanvullende informatie voor leden.

Klik op de link voor de extra informatie. 

Balans Magazine 2023 
Balans Magazine 2022

Wat is Balans Magazine?

Balans Magazine maken wij voor ouders. Maar ook voor professionals in  onderwijs en jeugdhulp of -zorg. Met ons magazine blijf je op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen rondom Jeugdzorg en onderwijs. Bijvoorbeeld over wachtlijsten in de jeugdzorg, onderzoeken, de wet passend onderwijs en thuiszitters. En over wat wij doen om hier verbetering in te brengen.

Ook bieden we je wetenschappelijk onderbouwde informatie over allerlei onderwerpen zoals: 

  • Ouderschap
  • Opvoeding
  • Leer- en gedragsproblemen
  • Ontwikkelingsproblemen

We bekijken deze onderwerpen vanuit onder andere de psychiatrie, de psychologie, de pedagogiek en de neurobiologie. Ook is in ons magazine aandacht voor lifestyle, zoals (de invloed van) bewegen en voeding op de ontwikkeling van kinderen.

Natuurlijk vind je ook onze drie ‘takken van dienstbaarheid’; belangenbehartiging, ontmoeten en verbinden en kennisdeling, terug in BalansMagazine.

Bekijk deze special van BalansMagazine over ADHD om een indruk te krijgen. 
Of deze digitale versie van BalansMagazine uit 2022 ↓

Onze leden geven ons magazine gemiddeld een 8,8

Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Dit hoge cijfer krijgen we door de betrouwbare informatie, maar ook de ervaringsverhalen, waarin onze lezers zich herkennen en waardoor zij zich gesteund voelen.

Lezers over BalansMagazine

‘ik vind het magazine goed en divers en heb er veel aan!’

‘Ze gaan goed met hun tijd mee, actuele onderwerpen komen goed aan bod’

‘Ik ben heel blij met BalansMagazine. Ondanks dat mijn kinderen inmiddels volwassen zijn en geen zorg meer nodig hebben, lees ik het altijd bijna van a tot z.’

Leden krijgen trouwens ook gratis of met korting toegang tot onze (online) bijeenkomsten. Voel je welkom en word ook lid van Balans! Leden van Balans kunnen voor maar € 18,00 per jaar een abonnement nemen op BalansKids, ons tijdschrift speciaal door en voor kinderen!

Balans Magazine online beschikbaar voor leden

Via ons ledenportal is Balans Magazine online beschikbaar voor leden. 

**Voorheen waren de Magazines voor leden  beschikbaar onze website. De huidige website heeft deze functie niet. Wij ontwikkelen dit moment een andere manier om de magazines online beschikbaar te maken. Hier volgt binnenkort informatie over.**

Ben je (nog) geen lid, maar wil je wel bijdragen aan de inhoud van Balans Magazine of BalansKids? 

Dat kan! Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan de rubriek ‘Bij Ons Thuis’.  Interesse? Mail dan naar [email protected].

Wil je een bepaald onderwerp graag terugzien in BalansMagazine of BalansKids? Laat het ons dan ook weten via [email protected].

                                    

Vragen over de zorg of het onderwijs voor jouw kind?

Bel dan iedere werkdag tussen 10 en 13 uur naar onze advieslijn op 030-2255050. Buiten deze tijden kun je inspreken of ons contactformulier invullen.

Kennis en informatie

Bekijk ook eens onze kennisbank. Daar vind je getoetste kennis en informatie over ouderschap, opvoeden, onderwijs, zorg en de verschillende ontwikkelingsproblematieken (ADHD, Autisme, DCD, Dyscalculie, Dyslexie, ODD/CD en NLD, hoogbegaafdheid) maar ook ervaringen van andere ouders.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.