Cursus BalansOuderpower nu in diverse regio’s

BalansOuderpower, cursus voor ouders van jongeren met ontwikkelingsproblemen die aan het begin of middenin de puberteit zitten, gaat weer van start.

In zes cursusavonden gaan ouders met elkaar na waarom deze pubers zich gedragen zoals ze zich gedragen en hoe ze daar als ouders mee om kunnen gaan.

Het biedt ouders handvatten om te leren communiceren met hun pubers alsmede inzicht te krijgen in het gedrag van hun pubers.

Door samen met andere ouders hierover te praten en elkaar tips en tricks te geven, krijg je als ouder er- en herkenning van je thuisproblematiek alsmede leer je om in gesprek te gaan met je puber en zijn/haar omgeving.

Het bijzondere van deze cursus is dat de trainers ouders zijn die zelf ervaring hebben met deze kinderen en een speciale training hebben gevolgd om deze groepen ouders te begeleiden.

Amsterdam

In Amsterdam start de cursus op woensdag 30 oktober
Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan

Rheden

In Rheden start de cursus op woensdag 6 november
Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan

Zwolle

In Zwolle start de cursus op woensdag 6 november
Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan

Drenthe (Gieten)

In Gieten (Drenthe) start de cursus op woensdag 6 november

Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan

Den Bosch en De Bilt

Aanmelden voor de cursussen in Den Bosch (Rosmalen) en De Bilt is niet meer mogelijk. De cursus in Den Bosch is al begonnen en is volgeboekt. Ook bij de cursus in De Bilt is het maximum aantal deelnemers al bereikt.

Andere plaatsen

Kijk op de website van Balans waar en wanneer de cursussen ook op andere plaatsen gegeven gaan worden. Zodra de locatie/data van een cursus bekend zijn, komt deze in de agenda. Daar vindt u informatie over hoe u zich voor de cursus kunt aanmelden.

Soms vergoed door zorgverzekeraar

Goed om te weten: er zijn zorgverzekeraars die (een gedeelte van) de cursus BalansOuderpower vergoeden uit de (aanvullende) verzekering, vaak onder de noemer ‘gezondheidscursus’. Hiervoor is het belangrijk te weten dat Oudervereniging Balans is aangesloten bij MIND. Informeer hierover bij uw zorgverzekering.

Voor verdere informatie en vragen kunt u een mail sturen naar ouderpower@balansdigitaal.nl.

Leden van Balans krijgen een aanzienlijke korting op de cursusprijs. Nog geen lid? Word het dan nu!

Word lid balk