BalansAdvies

Heeft u een inhoudelijke vraag over de ondersteuningsbehoefte van uw kind bij leren en/of gedrag of over (passend) onderwijs, en kunt u deze informatie niet op onze site vinden? Neem dan contact met ons op via het speciale contactformulier van BalansAdvies op de contactpagina. Uw vraag wordt dan beantwoord door een van de medewerkers van het mailteam. BalansAdvies beantwoordt vragen per e-mail zowel voor leden van Balans als voor niet-leden.

Als u uw gegevens invult stemt u in dat wij deze verwerken volgens onze privacyverklaring.

Tevens bestaat de mogelijkheid op maandag tot en met vrijdag te bellen met de BalansAdvieslijn voor een inhoudelijk gesprek met een van onze medewerkers.

Deze medewerker is aanwezig van 10 tot 13 uur.

U kunt hiervoor bellen met het algemene nummer (030-2255050) van Balans. Kies dan via het keuzemenu voor optie 3.

BalansAdvies is er voor

  • Algemene informatie over ondersteuningsbehoeften bij leren en/of gedrag
  • Vragen over de problemen en behandeling van uw kind
  • Vragen over regels en voorzieningen
  • Hulp bij het vinden van adressen van hulpverleners en andere voorzieningen in uw omgeving
  • Vragen over (passend) onderwijs

Heeft u meer behoefte aan contact met een ervaringsdeskundige? Kijk dan bij de regio’s op de contactpagina. Leden kunnen ook via het Forum met elkaar in contact komen. Leden kunnen hiervoor inloggen via de speciale button Forum.

Voor algemene vragen over onderwijs kunt u terecht bij Ouders & Onderwijs.

Informatie over hulp en zorg is ook overzichtelijk weergegeven op de website Regelhulp. Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.
De website Regelhulp bevat actuele en betrouwbare informatie op het gebied van zorg, ondersteuning, jeugdhulp en financiële regelingen bij ziekte of beperking. De informatie over leer- en gedragsproblemen op Regelhulp, is tot stand gekomen in samenwerking met Oudervereniging Balans. Op Regelhulp kunt u zoeken op trefwoord en op situatie.

Webredactie

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie voor de website van Balans? Dan kunt u contact opnemen met de webredactie. Dit kunt u doen via het speciale contactformulier van de webredactie op de contactpagina.

Redactie

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie voor Balans Magazine? Dan kunt u contact opnemen met de redactie. Dit kunt u doen via de verwijzing naar de redactie op de contactpagina.

Word lid balk