Balansshop

Bestel al uw boeken bij balansshop.com en steun tegelijkertijd Oudervereniging Balans

Oudervereniging Balans en Breinboek hebben hun krachten gebundeld en werken nauw samen. In 2016 lanceerden zij gezamenlijk de nieuwe, overzichtelijke webshop: balansshop.com.

In deze webshop vindt u alle (vak)literatuur op het gebied van ontwikkelingsproblemen bij leren en/of gedrag, in de breedste zin van het woord. Ook een nieuwe roman, een boek voor de kinderen en zelfs spelletjes vindt én bestelt u gemakkelijk op balansshop.com.

Hiermee steunt u ook nog eens automatisch Balans. En dat werkt als volgt. Van iedere aankoop via balansshop.com gaat 10% van het aankoopbedrag naar Balans. Dit betekent dat u met het bestellen van uw roman, (vak)literatuur, overige producten tegelijkertijd een goed doel steunt. Zonder dat u hiervoor meer betaalt.

Een win-win-situatie

Met dit samenwerkingsprogramma neemt Breinboek dankzij balansshop.com werk uit handen van Balans. Tegelijkertijd realiseert het een extra inkomstenbron voor Balans.

Zo doet balansshop.com waar ze goed in zijn, boeken verkopen. En doet Balans waar zij goed in is, namelijk zich inzetten voor een verbetering van het leer- en leefklimaat van kinderen met ontwikkelingsproblemen bij leren en/of gedrag.

balansshop.com is een onderdeel van breinboek.com -boeken over hoofdzaken