Bestel nu! ‘Leerrecht?’ van Katinka Slump

In het boek ‘Leerrecht?’ kijken we terug op tien jaar onderwijs aan de hand van columns van Katinka Slump. Ze zijn al eerder gepubliceerd in het blad van Oudervereniging Balans; BalansMagazine. Voor dit boek zijn de columns geactualiseerd en voorzien van relevante wetsartikelen. Op deze manier schetsen ze een beeld van de situatie voor en na de invoering van passend onderwijs.

‘Balans’-kinderen

De verschillende casussen maken duidelijk dat de situatie eerder verslechterd is dan verbeterd. Katinka Slump belicht op basis van haar jarenlange praktijk als advocaat en adviseur onderwijsrecht de wettelijke kant van het onderwijs. Ze doet ook een beroep op de politiek: hoe zorgen we ervoor dat ook ‘Balans’-kinderen kwalitatief goed onderwijs kunnen volgen en niet worden uitgesloten?

ISBN 978-90-830306-0-9
Aantal pagina’s: 245

Prijs: 15,95 euro (incl. btw en verzendkosten)
Levertijd: een tot twee weken

Katinka Slump

Onderwijsjurist Katinka Slump geeft in haar columns inzicht in de complexe wet- en regelgeving van het Onderwijsrecht. Daarnaast laat zij zien wat die regels voor gevolgen hebben voor het recht op onderwijs van leerlingen en de rol van ouders daarbij.

Bestellen