Collectieve zorgverzekeringen 2018

Verenigingspolis Balans/NVA bij Delta Lloyd of OHRA met korting

Sinds 2015 kunt u als lid van Balans gebruik maken van de collectieve zorgverzekering bij Delta Lloyd. Delta Lloyd heeft een ruime keuze aan aanvullende verzekeringen, waar wij voor u een collectieve korting hebben bedongen.

Naast deze verzekering kunt u ook kiezen voor de OHRA zorgverzekering. Met deze zorgverzekeringen steunt u Balans. Kijk voor meer algemene informatie over zorgverzekeringen bij Zorgverzekeringen 2018.

Verenigingspolis Delta Lloyd

De zorgverzekering van Delta Lloyd is een volledige restitutieverzekering, waarbij volledige vrije keuze in hulpverlener aanwezig is. Dat betekent dat u zelf uw arts of ziekenhuis mag kiezen. Zo krijgt u altijd de beste zorg wanneer u dat nodig hebt.

U krijgt 8% korting op de premie voor de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen én de tandartsverzekeringen. U krijgt daarnaast 2% korting als u de jaarpremie in één keer betaalt.

Premies en vergoedingen

Lidmaatschap

In de aanvullende verzekeringen Compleet, Comfort en Top zijn vergoedingen opgenomen voor het lidmaatschap van Balans. In de Compleet krijgt u € 25,- vergoed*, in de Comfort en Top krijgt u uw lidmaatschap volledig vergoed.

*Dit geldt alleen voor de collectieve verzekering via Balans

ADHD-medicatie

De aanvullende verzekeringen Compleet, Comfort en Top geven een (gedeeltelijke) vergoeding voor de wettelijke eigen bijdrage voor langwerkende ADHD-medicatie. Voor deze aanvullende verzekeringen geldt (uitgezonderd de 2 hoogste tandartsverzekeringen) geen medische selectie.

Bekijk voor meer informatie over alle premies, aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen, vergoedingen en polisvoorwaarden van Delta Lloyd de volgende brochures:

Brochure-deltalloyd_zorgverzekering_2018

Delta Lloyd collectieve verzekering

Pakketvergelijker_deltalloyd_zorgverzekering_2018

Premietabel Delta Lloyd 2018

Op de website van Delta Lloyd kunt u de premie voor uw zorgverzekering berekenen en de zorgverzekering afsluiten. Gebruik hierbij de collectiviteitscode 33416.

Vragen over Delta Lloyd?

Heeft u vragen over deze zorgverzekering? Of heeft u al een zorgverzekering bij Delta Lloyd en wilt u iets in uw polis wijzigen? Neem dan contact op met Delta Lloyd op telefoonnummer 026-3535353.

Bekijk hier een beknopt overzicht (voor het volledige overzicht verwijzen wij naar de pakketvergelijker)

Verenigingspolis OHRA

Naast de verzekering bij Delta Lloyd kunt u ook kiezen voor de OHRA Zorgverzekering. U krijgt 8% korting op de premie van de basisverzekering. De OHRA Zorgverzekering is eveneens een volledige restitutie verzekering waarbij volledige vrije keuze in zorgverlener aanwezig is.

Bekijk hier de brochures van OHRA Zorgverzekering:

Brochure_ohra-zorgverzekering_2018

OHRA collectieve verzekering

Pakketvergelijker_ohra_zorgverzekering_2018

Premietabel OHRA 2018

Op de website van OHRA kunt u de premie berekenen en de verzekering afsluiten.

Een zorgverzekering is altijd een persoonlijke keuze. Lees de polisvoorwaarden goed door voordat u een verzekering afsluit. Als u kiest voor één van de collectieve zorgverzekeringen sluit u een contract af met de zorgverzekeraar. Balans aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de keuze en de uitvoering van de collectieve zorgverzekeringen.

Bekijk hier een beknopt overzicht (voor het volledige overzicht verwijzen wij naar de pakketvergelijker)

Nog geen lid van Balans?

Nog geen lid van Balans? Als u nu lid wordt van Balans kunt u ook gebruik maken van de collectieve zorgverzekeringen.

Word lid balk

Balans geeft ook een gratis digitale nieuwsbrief uit. Hier vindt u actuele onderwerpen die de Balansdoelgroep betreffen en een overzicht van activiteiten in onze BalansAcademy.