Webinar ‘Meer zelfvertrouwen voor je kind” DEEL 2

  • 12 april
  • 19:15 - 20:30 uur
  • online ZOOM bijeenkomst
12 apr

MEER ZELFVERTROUWEN VOOR JE KIND  (Dit is deel 2 van de miniworkshop: wees zelf de verandering die je het liefste wil zien.)

Is je kind vaak boos of juist verdrietig en wil jij weten wat je het beste kan doen?
Soms reageren we zelf boos en geïrriteerd op het ‘lastige’ gedrag van ons kind, vooral als ze blijven doordrammen of ruzie zoeken met hun broer of zus. Heel logisch en ooo zo niet helpend. Voor jezelf niet en je kind. Je hebt al veel geprobeerd, alleen met alleen praten en tot de orde roepen lijkt het probleem niet verholpen.

Ik ben Vera Hagen, 43 jaar moeder van 2 kinderen (9 en 10 jaar) en ik help ouders van temparementvolle kinderen om zichzelf en hierdoor hun kinderen beter te begrijpen. Zodat je niet meer hoeft te schreeuwen om gehoord te worden of niet iets 10 keer hoeft te zeggen.

Als ouder willen we dat ons kind het goed heeft en gelukkig is. We willen het liefst alle problemen voor zijn en ons kind beschermen en klaarstomen voor deze mooie en o zo complexe wereld.
Dit webinar gaat over grenzen aanvoelen, geven, accepteren en loslaten. Je zal zien dat je kind meer verantwoordelijkheid krijgt en meer zelf gaat ontdekken. Door het juiste te zeggen en vooral door niets te zeggen zal je zien dat je kind zich begrepen voelt. Door samen te onderzoeken wat er is, wat je kind nodig heeft en wanneer iets wel werkt zal je zien dat dit grote gevolgen heeft voor de zelfredzaamheid en zelfvertrouwen van je kind.  En meer rust en energie voor jezelf.

Vragen?

We gebruiken voorbeelden uit de praktijk. Stel alvast je vraag of leg je probleem vast voor aan Vera, met een mailtje naar vera@veerkrachtvoorjekind.nl o.v.v. ‘vraag webinar Balans’.

Kosten en aanmelden

Gratis voor leden van Balans en Mama Vita. Anderen betalen € 10,00 per online workshop.

Om je aan te melden via onze ticketservice Eventbrite, klik hier.

Van te voren krijg je een apart mailtje met daarin de ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. De online workshop wordt gegeven met ZOOM en is niet terug te kijken i.v.m privacy van de deelnemers.

 

Bekijk ook onze andere webinars!

Leden van Balans hebben altijd gratis of met korting toegang tot onze webinars.

Dat heb je er dus zo uit! En dan krijg je ook nog ieder kwartaal ons mooie Magazine.

Dus word nu óók lid van Balans!