Druk gedrag of ADHD?

  • 20 mei
  • 20:00 - 21:00 uur
  • online ZOOM bijeenkomst
20 mei

Wanneer noemen we druk, impulsief en onoplettend gedrag ADHD? Hoe zit het met de criteria en verschillende types van ADHD? Wat is het verschil tussen een diagnose en classificatie? Wat zijn de voordelen en de nadelen  van een psychiatrische classificatie? Wanneer heeft het stellen van een diagnose meerwaarde wanneer juist niet? Welke keuzes kun je hier als ouder in maken?

Tijdens deze Webinar geeft Monique Verburg, kinder- en jeugdpsychiater, antwoord op bovenstaande vragen. Monique is een van de auteurs van de ouderbrochure, ontwikkeld door de Academische Werkplaats ADHD en druk gedrag.

Na de presentatie van Monique is het mogelijk om via de chat vragen aan haar te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Aanmelden kan gratis via ticketservice Eventbrite met onderstaande link;

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-druk-gedrag-of-adhd-151532406507

Je ontvangt 1 dag van te voren via de mail een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen.

 

Vereniging Balans organiseert met projectsubsidie van ZonMw een serie van Webinars over ADHD en druk gedrag. Deze Webinar is er daar 1 van. Dankzij deze subsidie is deelname gratis. Ook kun je op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur gratis bellen met onze advieslijn met al je vragen over ADHD en druk gedrag, maar ook andere onderwerpen op nummer 030-2255050.

 

Bekijk ook onze andere webinars!

Leden van Balans hebben altijd gratis of met korting toegang tot onze webinars.

Dat heb je er dus zo uit! En dan krijg je ook nog ieder kwartaal ons mooie Magazine.

Dus word nu óók lid van Balans!