Lezing: Zelfregulatie bij jongeren met autisme

  • 16 september
  • 19:30 - 22:00 uur
  • Het Anker, Jacques Veltmanstraat 427, Amsterdam
16 sep

Mama Vita Amsterdam en Balans Groot Amsterdam organiseren op woensdagavond 16 september 2020 een lezing van Jeroen Bartels over Zelfregulatie bij jongeren met ASS.

Jeroen Bartels is GZ-psycholoog en werkt met kinderen, jongeren en volwassenen met autisme en zelfcontroleproblemen. Hij is ook schrijver en spreker. Na een succesvol boek voor volwassenen te hebben geschreven is nu zijn nieuwe boek beschikbaar: Zelfregulatie bij jongeren met autisme. Beter omgaan met boosheid, onrecht en frustratie. Het is een boek door en voor jongeren met theorie en werkbladen.

Quote:
“Dit boek helpt jongeren met autisme beter om te gaan met de kortsluiting die ze ervaren als dingen niet gaan zoals ze het in hun hoofd hebben. Ze gaan door dit boek zichzelf en hun autisme beter snappen!” Jeroen Buikema, ervaringsdeskundige.

 

Wanneer: Woensdagavond 16 september 19.30 uur tot 22.00 uur
Wat:  Lezing Zelfregulatie bij jongeren met autisme
Waar: Huis van de Wijk Het Anker, Jacques Veltmanstraat 427, 1065 DC Amsterdam Nieuw-West.

Wil je deze bijeenkomst bijwonen, dan kun je je aanmelden via mailadres amsterdam@mamavita.nl Telefonisch aanmelden mag ook: 06-53524006 of spreek wat in/whatsapp.
De eerste keer is voor nieuwe moeders gratis. Een jaar lidmaatschap van Mama Vita kost 30 euro. Kijk voor meer informatie over Mama Vita op de website: www.mamavita.nl