Thema-avond DCD – uitgesteld tot nader te bepalen datum

  • 02 juni
  • 19:30 - 21:30 uur
  • OC Leijpark, Prof. Stoltehof 1, Tilburg
02 jun

In samenwerking met Onderwijscentrum Leijpark en Libra Revalidatie & Audiologie, organiseert Balans Tilburg de thema-avond ‘DCD, kinderen en jongeren aan het woord’.

 

 

In verband met de corona-crisis wordt deze thema-avond uitgesteld tot een nader te bepalen datum na de zomervakantie. Als u zich voor de avond heeft aangemeld, krijgt u bericht zodra de nieuwe datum bekend is. Informatie over de nieuwe datum volgt ook op Balansdigitaal.nl

De avond is bedoeld voor kinderen (vanaf ca. 8 jaar) en jongeren met DCD met hun ouders, broers en zussen, leerkrachten en alle anderen die betrokken zijn bij de opvoeding, het onderwijs en begeleiding en/of behandeling.

Centraal op deze avond staat: het belang van bewustwording van de kinderen zelf en de mensen om hen heen. Wat ervaren kinderen en jongeren met DCD? Op welke manier kan de omgeving hen ondersteunen?

 

Wat kunt u verwachten?

  • Inleiding door M. van Staalduinen, kinderrevalidatiearts van Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark Tilburg.
  • Ervaringsverhalen van kinderen/jongeren met DCD en een ervaringscircuit om zelf te voelen wat DCD betekent, door Onderwijscentrum Leijpark.
  • Gelegenheid om vragen te stellen aan de Kerngroep Tilburg van Balans, die met een stand en ervaringsdeskundigen (ouders en kinderen) aanwezig is en het ervaringscircuit begeleidt.

 

Tijd: 19.15 uur inloop met koffie, 19.30 uur start van de avond, afsluiting uiterlijk 21.30 uur

Locatie: Onderwijscentrum Leijpark, Prof. Stoltehof 1, 5022 KE Tilburg

Toegang gratis, echter aanmelding is noodzakelijk (vol=vol) op:  dcd@ocleijpark.nl
(Uw aanmelding wordt bevestigd)