VOL = AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK! Vier DCD Webinars

  • 04 februari
  • 20:00 - 21:00 uur
  • online ZOOM bijeenkomsten
04 feb

Het evenement is volledig uitverkocht en aanmelden is derhalve niet meer mogelijk. 

Vanaf het najaar gaan wij proberen om deze reeks opnieuw aan te bieden. 

Vier DCD Webinars

Wat is DCD en hoe wordt de diagnose gesteld. Wat is de impact van DCD op het gezin? Wat is goede behandeling voor kinderen met DCD. En hoe kan een kind met DCD op school het beste ondersteund worden? Het DCD netwerk Nederland organiseert samen met Oudervereniging Balans een serie van 4 Webinars over DCD.

Donderdag 4 februari vertelt Juan Manterola, jeugdarts kinderrevalidatie in het Roessingh Centrum voor Revalidatie over de diagnose DCD, andere problemen die vaak gelijktijdig voorkomen bij DCD, het op jonge leeftijd herkennen van DCD en de ontwikkeling op langere termijn.

Donderdag 4 maart Jolanda Hoekstra, maatschappelijk werker kinderrevalidatie bij Revalidatie Friesland over DCD en faalangst en de invloed van DCD op het gezin.

Donderdag 1 april Jolien van den Houten, ergotherapie docent over de behandeling van kinderen met DCD

Donderdag 22 april Annelies de Hoop, ergotherapeut en consulent passend onderwijs over DCD in het onderwijs

Joli Luijckx van Oudervereniging Balans zal al de vragen die gesteld worden via de chat stellen aan de deskundigen. De Webinars beginnen om 20.00 uur en duren ca. 1 uur.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN 

Deelnemers krijgen vooraf een online ZOOM link met instructies voor toegang tot het zoom-Webinar toegestuurd via de mail. We vragen voor deelname aan deze 4x Webinars een kleine bijdrage in de kosten. Leden van Balans: €15,00 Niet-leden: €45,00

LET OP! Je geeft je altijd op voor alle vier de Webinars. Dit is een serie. Je hoeft in eventbrite dus maar 1 ticket te kopen wat geldig is voor alle vier de avonden.