webinar ADHD en druk gedrag in de klas!

  • 24 juni
  • 20:00 - 21:00 uur
  • online ZOOM bijeenkomst
24 jun
Anouck Staff

In dit Webinar vertelt Anouck Staff, psycholoog en onderzoeker bij de VU, over haar promotieonderzoek naar ‘wat werkt en voor wie’ bij de aanpak van druk, ongeconcentreerd en impulsief gedrag in de klas.

Dit Webinar is interessant voor professionals  in het onderwijs, met vragen over hoe zij kinderen met ongeconcentreerd, druk en/of impulsief gedrag het beste kunnen ondersteunen in de klas. Maar ook voor ouders geeft Anouck tijdens deze Webinar waardevolle informatie en tips.

Anouck is betrokken bij de Academische Werkplaats ADHD en druk gedrag.

Na de presentatie van Anouck is het mogelijk om via de chat vragen aan haar te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Aanmelden kan gratis via ticketservice Eventbrite met onderstaande link;

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-adhd-en-druk-gedrag-in-de-klas-152961422733

Je ontvangt 1 dag van te voren via de mail een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Let op! Wanneer je geen mailtje hebt ontvangen kijk dan eerst in de SPAM mailbox en/of mail naar claudette.nouris@balansdigitaal.nl of bel 06-53524006.

Vereniging Balans organiseert deze serie webinars over ADHD en druk gedrag met projectsubsidie van ZonMw. Dit Webinar is daar 1 van. Dankzij deze subsidie is deelname gratis. Ook kun je op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur gratis bellen met de advieslijn Balans met al je vragen over ADHD en druk gedrag. Bereikbaar op 030 2255050. Buiten deze tijden kun je inspreken of ons contactformulier invullen. Ook voor andere vragen over zorg of onderwijs kun je terecht bij onze advieslijn.

Bekijk ook onze andere webinars.

Leden van Balans hebben altijd gratis of met korting toegang tot onze webinars.

Dat heb je er dus zo uit! En dan krijg je ook nog ieder kwartaal ons mooie Magazine.

Dus word nu óók lid van Balans!