Webinar Behandeling en ondersteuning bij ADHD en druk gedrag

  • 27 september
  • 20:00 - 21:00 uur
  • online ZOOM bijeenkomst
27 sep

In dit Webinar vertellen Barbara van den Hoofdakker en Marjolein Luman over goede behandeling bij ADHD. Wat staat hierover in de zorgstandaard ADHD? Wanneer kies je wel en wanneer niet voor behandeling met medicatie. En wanneer kies je voor een gedragsmatige aanpak? En wat is goede ondersteuning bij druk en dwars gedrag? Naast veel informatie geven Marjolein en Barbara ook praktische tips.

Na de presentatie van Barbara en Marjolein is het mogelijk om via de chat vragen aan hen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Over de sprekers:

Barbara en Marjolein zijn beide betrokken bij de Academische Werkplaats ADHD en Druk gedrag. Barbara is als psycholoog / gedragstherapeut en bijzonder hoogleraar werkzaam bij Accare kinder- en jeugdpsychiatrie en de Rijksuniversiteit Groningen. Marjolein werkt als universitair hoofddocent bij de Vrije Universiteit in Amsterdam en als psycholoog bij Levvel.

Aanmelden kan gratis via ticketservice Eventbrite met onderstaande link;

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-adhd-behandeling-en-ondersteuning-154790978985

 Je ontvangt 1 dag van te voren via de mail een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Als je geen mail hebt gekregen, vanwege de SPAM filter of overige IT problemen, neem dan contact op via de mail: claudette.nouris@balansdigitaal.nl.

 

Balans organiseert deze serie van Webinars over ADHD en druk gedrag met projectsubsidie van ZonMw. Dit Webinar is er daar 1 van. Dankzij deze subsidie is deelname gratis. Ook kun je op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur met al uw vragen over ADHD en druk gedrag, gratis bellen met onze Advieslijn, op nummer 030 2255050, keuze 3. Buiten deze tijden kun je inspreken of ons contactformulier invullen. 

 

Bekijk ook onze andere webinars!

Leden van Balans hebben altijd gratis of met korting toegang tot onze webinars.

Dat heb je er dus zo uit! En dan krijg je ook nog ieder kwartaal ons mooie Magazine.

Dus word nu óók lid van Balans!