Webinar Depressie bij kinderen en jongvolwassenen

  • 02 maart
  • 19:30 - 20:30 uur
  • online ZOOM bijeenkomst
02 mrt

Webinar Depressie bij kinderen en jong volwassenen (1e deel van 2 delige serie) 

Dinsdag 2 maart om 19.30 uur t/m 20.30 uur

Met Geertje Karstens http://www.karstensbv.nl/

Wil jij informatie over het opvangen van signalen, vormen van depressie het bespreekbaar maken van depressie bij kinderen en jongeren?

De media meldt het elke dag: de jongeren hebben het moeilijk! Natuurlijk is een keertje down-zijn iets wat bij het leven hoort, maar een aanblijvende of steeds terugkerende depressiviteit gaat veel verder en soms te ver!

Naast de Corona-Lock down, speelt er nog veel meer waardoor jongeren onzeker worden over wat ze kunnen, mogen, willen en zouden moeten voelen.

Zij vragen zich steeds vaker af of ze er nog wel toe doen en hebben het moeilijk om alles te handelen met dat wat er nog eens bijkomt. Een vraag waar trouwens ook veel volwassenen mee worstelen.

Jij merkt misschien thuis ook steeds meer dat voor de kinderen en jongeren het einde van de tunnel soms nog maar moeilijk te zien is, en het moeilijk is vol goede moed te blijven. Vooral als het gaat om kinderen en jongeren die daarbij ook nog moeten omgaan met ‘’ongemakken of een zogenaamde beperking’’. Kinderen en jongeren die regelmatig humeurig of boos zijn, of juist stil en teruggetrokken, slecht eten en/of slecht slapen, moe en lusteloos zijn.

Aanmelden kan via onderstaande link. Je ontvangt van te voren een mail met daarin een ZOOM link om in te loggen en deel te nemen  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-depressie-bij-kinderen-en-jong-volwassenen-141654132323

Mama Vita en Balans leden mogen gratis deelnemen aan het webinar en niet leden betalen een bijdrag ad euro 10,00. Hiervoor kun je aanmelden en betalen via ticketservice Eventbrite

Het webinar met ons account in ZOOM is niet terug te kijken i.v.m. privacy regels!