Webinar Dyslexie en leerproblemen!

  • 19 april
  • 19:30 - 20:30 uur
  • online ZOOM bijeenkomst
19 apr
A frustrated, upset child, or child with learning difficulties.

Wil jij informatie en voorbeelden uit de praktijk krijgen van een ervarings-deskundige ouder en professional?

 

Door: afdelingsvrijwilliger Annelie van der Meer (1965) lerares basisonderwijs, Kindercoach, Kernvisiecoach, Ik Leer Leren Coach, en Hands-on remediërend rekencoach. Zie voor meer informatie de website http://www.hoebedoeloe.nl/

In haar werk als leerkracht en als moeder van twee kinderen kwam Annelie erachter dat niet iedereen op dezelfde manier leert. De leerstof die een leerkracht aanbiedt past niet altijd bij ieder kind. Omdat sommige kinderen de leerstof op een andere manier verwerken.

Er zijn kinderen die moeilijkheden hebben met rekenen; het inzicht is er nog niet, of er zijn richtingsmoeilijkheden. Soms zijn er wat andere perikelen; moeilijk gedrag, angsten, boosheid, problemen in de opvoeding.

En bij leerlingen van de bovenbouw van de basisschool en onderbouw van de middelbare school, is het soms een probleem dat ze hun eigen leerstijl nog niet hebben ontdekt. Met al deze uitdagingen ga ik aan de slag in mijn praktijk Hoebedoeloe.

Haar passie is om kinderen te laten ontdekken dat ze niet dom zijn, maar dat ze op een andere manier leren en het dan wel kunnen. Als ze hun talenten en mogelijkheden gebruiken kunnen deze kinderen wel leren.
Door kinderen en jongeren een andere leerstrategie aan te bieden, wil Annelie ze weer zelfvertrouwen en plezier in leren geven.

Aanmelden kan gratis via onze ticketservice Eventbrite met onderstaande link;

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-dyslexie-en-leerproblemen-146366081891

Je ontvangt 1 dag van te voren een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen.