webinar dyslexie in het voortgezet onderwijs

  • 15 maart
  • 20:00 - 21:00 uur
  • online webinar
15 mrt

Gratis Webinar Dyslexie Voortgezet Onderwijs

Wat kun je doen om je kind te helpen wat moeite heeft met lezen of misschien wel dyslexie heeft? Wat kun je verwachten van de school? Hoe hou je je kind gemotiveerd om te lezen? Is het verstandig om hulpmiddelen te gebruiken? Deze en nog heel veel andere vragen horen wij regelmatig van ouders van kinderen met een leesprobleem of dyslexie. Tijdens Webinars die Oudervereniging Balans organiseert in opdracht van het Stimuleringsprogramma Aanpak Dyslexie krijg je antwoord op deze vragen en kun je via de chat al je eigen vragen stellen. De Webinars worden georganiseerd in samenwerking met de bibliotheken.

Deze Webinars worden speciaal georganiseerd voor ouders. Ook mensen uit het onderwijs, dyslexiezorg, bibliotheken en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen. De Webinars worden gegeven door Claudette Nouris en Joli Luijckx van Oudervereniging Balans.

Helaas kon de Dyslexietour die Balans in samenwerking met de bibliotheken organiseerde door Corona niet doorgaan. Deze Webinars komen in de plaats van de live bijeenkomsten.

Deelname aan de Webinar is gratis. Aanmelden kan via onderstaande link;

https://mamavita.webinargeek.com/webinar-dyslexie-voortgezet-onderwijs-3