Webinar Jongeren met ADHD en druk en dwars gedrag

  • 11 oktober
  • 20:00 - 21:00 uur
11 okt

Het was al best lastig voor jou als ouder om met het speciale gedrag van je kind om te gaan. En dan wordt je kind ook nog eens een puber. Betekent dat dan automatisch nog meer gedoe?

In dit Webinar legt Anneke Eenhoorn uit wat er gebeurt tijdens de ontwikkeling in de puberteit. En hoe dit samen gaat met gedrag dat past bij ADHD. Het is de bedoeling dat de uitleg vooral veel praktische handvatten zal geven.

Na de presentatie van Anneke is het mogelijk om via de chat vragen aan haar te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Over de sprekers:

Anneke Eenhoorn is werkzaam als klinisch psycholoog/ psychotherapeut bij ’s Heeren Loo. Ze geeft les aan de RINO en heeft verschillende boeken geschreven, onder andere ADHD bij kinderen, Chaos in je hoofd en Pittige Pubers.

Aanmelden kan gratis via ticketservice Eventbrite met onderstaande link;

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-jongeren-met-adhd-en-druk-en-dwars-gedrag-155675474535

Je ontvangt 1 dag van te voren via de mail een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Wanneer je geen bericht hebt ontvangen (spam?) neem dan (tijdig) contact op met mailadres claudette.nouris@balansdigitaal.nl

 

Balans organiseert deze serie van Webinars over ADHD en druk gedrag met projectsubsidie van ZonMw. Dit Webinar is er daar 1 van. Dankzij deze subsidie is deelname gratis. Ook kun je op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur met al uw vragen over ADHD en druk gedrag, gratis bellen met onze Advieslijn, op nummer 030 2255050, keuze 3. Buiten deze tijden kun je inspreken of ons contactformulier invullen. 

 

Bekijk ook onze andere webinars!

Leden van Balans hebben altijd gratis of met korting toegang tot onze webinars.

Dat heb je er dus zo uit! En dan krijg je ook nog ieder kwartaal ons mooie Magazine.

Dus word nu óók lid van Balans!