Webinar McDD

  • 08 februari
  • 19:30 - 21:00 uur
  • online ZOOM bijeenkomst
08 feb

Webinar over MCDD 8 februari 2021

De stichting Onbegrijpelijk Brein gaat op 8 februari 2021 een webinar in samenwerking met Balans geven! Door Corona Maatregelen zijn veel activiteiten geannuleerd. We willen wel graag doorgaan met voorlichting geven en kennis delen. Daarom hebben we samen met illustrator Frank Los een webinar ontwikkeld. De webinar is bedoeld voor ouders en professionals. We willen de deelnemers laten kennismaken met de drie hoofdkenmerken van MCDD. Daarna gaan we in kleine online gespreksgroepen doorpraten over een onderwerp waar je mogelijk nu al vragen over hebt. In elke groep is gespreksleiding aanwezig. De drie onderwerpen zijn: zorg, onderwijs en gezinsleven. De webinar is bedoeld voor ouders en professionals in de zorg.

Belangstelling? Stuur een mail naar evenement@balansdigitaal.nl Geef in je mail twee voorkeuren aan om over door te praten, namelijk een subgroep over onderwijs, zorg en/of gezinsleven. We delen je zoveel mogelijk naar wens in. In het onderwerp van de mail graag webinar vermelden.

De avond is opgebouwd uit een introductie met een presentatie film. Daarna gaan de
deelnemers in subgroepjes via breakout rooms uiteen (8 personen onder begeleiding van ervaringsdeskundige) voor de duur van 45 minuten. Daarna komt er een samenvatting van de gesprekken en geven wij op het einde aan dat er altijd vragen gesteld mogen worden via de website van Onbegrijpelijk Brein en de Advieslijn van Balans.

Balans en Mama Vita leden kunnen zich gratis aanmelden via evenement@balansdigitaal.nl

Niet leden betalen een bijdrage ad euro 10,00 en kunnen zich aanmelden via evenement@balansdigitaal.nl en betalen een ticket via ticketservice Eventbrite.

Na aanmelden en inschrijving sturen wij de deelnemers van te voren een ZOOM link toe per mail.