Webinar Passend Onderwijs

  • 01 februari
  • 13:00 - 14:00 uur
  • online webinar
01 feb

Webinar Passend Onderwijs 

Wat moet je weten in het belang van je kind?  Webinar verzorgd door Joke de Witt en Karin van Ooijen, ervarings­deskundigen. Joke de Witt is leerkracht op een socio­cratische school, Karin van Ooijen is regio-coördinator van Balans.

Joke en Karin hebben kinderen die niet in het reguliere systeem passen, met alle gevolgen van dien.
Zij verzamelden zoveel mogelijk informatie over (passend) onderwijs. Het bleek verrassend moeilijk om goede informatie over dit onderwerp te vinden, zelfs als professional.

Om andere ouders en professionals in een zo vroeg mogelijk stadium met praktische informatie verder te kunnen helpen en met elkaar in contact te brengen, is het idee geboren om deze ontmoetingsavonden/-ochtenden te organiseren. Vanwege corona vindt deze ochtend nu online plaats.

Wil je meer weten over de rechten en plichten van ouders, kinderen en school? Vragen kan je stellen via de openbare chatfunctie tijdens de webinar.

Balans en Mama Vita leden kunnen zich gratis aanmelden en inschrijven via de link https://mamavita.webinargeek.com/webinar-passend-onderwijs-1

Niet leden betalen een bijdrage ad euro 10,00 en kunnen zich aanmelden via evenement@balansdigitaal.nl en betalen een ticket via ticketservice Eventbrite.