Webinar Rouw en Levend Verlies

  • 12 april
  • 11:00 - 00:00 uur
  • online ZOOM bijeenkomst
12 apr

Wat is Levend Verlies en…… hoe ga je daarmee om?

Anneke Eenhoorn geeft inzicht in Rouw en Levend Verlies. Anneke is klinisch psycholoog, psychotherapeut en gz-psycholoog. Ook is zij docent bij RINO Amsterdam en Utrecht.

Voor wie?

Levend Verlies kun je ervaren op allerlei gebieden. Bijvoorbeeld als jij of een dierbare kanker krijgt. Of als je voor een ouder zorgt met dementie. Als jij of je partner een psychiatrische aandoening krijgt of als je door een ongeluk levenslang beperkt blijft. Ook ouders van kinderen met een chronische aandoening, beperking of ontwikkelingsprobleem krijgen hiermee te maken.

Daarom richten wij ons in dit webinar op (groot)ouders én behandelaars van deze kinderen.

Over rouw en Levend Verlies

Het proces van levend verlies is pittig en intensief. vooral wanneer je bij mijlpalen steeds weer geconfronteerd wordt met wat jouw kind nog niet kan, of nooit zal kunnen. Als het verdriet je weer eens overvalt of als je, als spin in het web, er helemaal doorheen zit.

Maar leven met een levend verlies draait niet alleen om de verlieservaring. Wij zien ook dat het een proces is dat kracht geeft. Als ouder doe je er alles aan om je kind mee te kunnen laten doen. Je wordt creatiever in het bedenken van oplossingen, je krijgt een enorm doorzettingsvermogen, je wordt steeds assertiever. Zeker als het je kind betreft. Ook kun je meer genieten van de kleine dingen die er écht toe doen.  Bronvermelding; Voor meer informatie willen wij iedereen verwijzen naar de website van Levend Verlies https://levendverlies.com/

Kosten en aanmelden

Gratis voor leden van Balans en Mama Vita. Anderen betalen een bijdrage van € 10,00.

Aanmelden kan via onze ticketservice Eventbrite met onderstaande link;

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-rouw-en-levend-verlies-145827605293

Een dag vóór het webinar krijg je een mailbericht met de link die je nodig hebt om in te loggen.

 

Bekijk ook onze andere webinars!

Leden van Balans hebben altijd gratis of met korting toegang tot onze webinars.

Dat heb je er dus zo uit! En dan krijg je ook nog ieder kwartaal ons mooie Magazine.

Dus word nu óók lid van Balans!