Webinar Studiekeuze en job coaching

  • 15 januari
  • 10:00 - 11:30 uur
  • online webinar
15 jan

Webinar Studiekeuze en job coaching

Waar liggen de talenten van onze jongeren?
Wanneer het gaat over ASS of ADHD (of andere uitdagingen) dan gaat het 9 van de 10 keer over de belemmeringen en problemen.
Er zijn ook problemen, maar de vraag is hoe ontstaan deze.
In mijn beleving veroorzaakt het niet begrepen worden een groot deel van de problemen. Daar waar je begrepen wordt en waar je jezelf kan zijn ontstaan minder problemen.
“Mensen ontwikkelen zich het best, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat in de lijn ligt met hun talenten, capaciteiten en competenties” – TMA talentmanagement tma.nl
Bij aanmelding van deze webinar krijg je een Mindmap toegemaild waarmee jezelf aan de slag kunt gaan met de kinderen.

Joyce Heijnsdijk coacht jongeren met Autisme om te kijken naar hun talenten en hun behoeftes.
En daar gebruikt zij de talentenscan van de TMA methode voor.
Wanneer je de talenten in kaart hebt gebracht maakt zij samen met de jongere de koppeling met een studie of een werkomgeving waarin hij of zij tot zijn/haar recht komt. Joyce gaat natuurlijk ook iets over haar eigen gezin vertellen en hoe zij omgaan met de uitdagingen waar ze voor staan.

Balans en Mama Vita kunnen zich gratis aanmelden via https://mamavita.webinargeek.com/webinar-studiekeuze-en-job-coaching

Niet leden betalen een bijdrage ad euro 10,00 en kunnen zich aanmelden via evenement@balansdigitaal.nl en kunnen een ticket kopen via onze ticketservice Eventbrite.