Webinar Verbale Dyspraxie

  • 31 mei
  • 19:30 - 20:30 uur
  • online ZOOM bijeenkomst
31 mei

Ervaringsdeskundige TOS Jessica Huttinga is een jongedame van 20 jaar. Zij vertelt in haar eigen woorden over verschillende momenten in haar leven. Jessica weet natuurlijk veel te vertellen over haar eigen ontwikkeling en opvoeding, want hoe heeft zij dit ervaren met dyspraxie?

Jesscia ziet haar dyspraxie niet als een hindernis en wil graag zo veel mogelijk mensen bereiken om het onderwerp onder de aandacht te brengen. En andere kinderen en volwassenen empoweren!

Verbale ontwikkelingsdyspraxie

Soms komt het leren praten niet of moeizaam op gang. Kinderen spreken dan niet of verkeerd. Een mogelijke oorzaak hiervan noemen we een verbale ontwikkelingsdyspraxie. Dit is een spraakstoornis die te maken heeft met de beweging; de mond wil niet op de juiste manier bewegen. Het kind heeft problemen met het programmeren, afstemmen en controleren van de bewegingen die nodig zijn voor het spreken.

Aanmelden kan via onze ticketservice Eventbrite met deze link;https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-verbale-dyspraxie-150460466305

Balans en Mama Vita leden mogen gratis meedoen. Anderen betalen een bijdrage van €10,00.

Je  krijgt 1 dag van te voren een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen!

Het webinar kan niet worden teruggekeken i.v.m. AVG protocol.

Bekijk ook onze andere webinars!

Leden van Balans hebben altijd gratis of met korting toegang tot onze webinars.

Dat heb je er dus zo uit! En dan krijg je ook nog ieder kwartaal ons mooie Magazine.

Dus word nu óók lid van Balans!