webinar Zet jezelf op 1!

  • 14 september
  • 19:30 - 21:00 uur
  • online ZOOM bijeenkomst
14 sep

Tijdens deze challenge ga ik jou alle tips en informatie geven, die je nodig hebt om jezelf op 1 te gaan zetten. Ben je er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan?

 Renske de Gee  Autimom academy

Qua kennis wist ik heel goed hoe je een kind moest opvoeden. Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige. Begonnen op het consultatiebureau, daarna als schoolverpleegkundige en zelfs als stafverpleegkundige, en was ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van opvoeding. Een kind opvoeden dat “anders” is, dat was niet te vergelijken met wat ik had geleerd. Inmiddels weet ik, dat niemand je dit kan leren. Dat moet je vooral ervaren.

Wat leuk, dat je mee gaat doen aan deze challenge, waarin ik jou in dit webinar ga leren hoe jij jezelf op nummer 1 kunt zetten. Ik weet als geen ander hoe pittig het is om een kind op te voeden, dat anders is. Het is daarom mijn missie om iedere moeder, die in een soortgelijke situatie zit te helpen om goed voor zichzelf te zorgen.

Het afgelopen jaar heb ik al veel moeders mogen begeleiden in mijn rol als coach. Ik heb moeders geholpen naar meer vertrouwen en balans in zichzelf, waardoor er ook meer rust in het gezin kwam. De eerste stap hierin is beter voor jezelf te gaan zorgen, want de meeste moeders cijferen zichzelf helemaal weg.

Balans en Mama Vita leden mogen gratis meedoen. Anderen betalen € 10,00.

Aanmelden kan via onze ticketservice Eventbrite met onderstaande link;

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-zet-jezelf-op-1-161088874159

Je krijgt 1 dag van te voren een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Als je geen mail krijgt (SPAM?) neem dan contact op met mailadres claudette@mamavita.nl of telnr. 06-53524006!

Het webinar kan niet worden teruggekeken i.v.m privacy maatregelen.

Bekijk ook onze andere webinars!

Leden van Balans hebben altijd gratis of met korting toegang tot onze webinars.

Dat heb je er dus zo uit! En dan krijg je ook nog ieder kwartaal ons mooie Magazine.

Dus word nu óók lid van Balans!