Scroll Top
Details
Date:

september 22

Time:

10:00 - 17:00

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-adhd-familiedag-in-het-archeon-919354533157
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Venue

Archeon Museumpark

1 Archeonlaan, 2408 ZB Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, ZH, NL, 2408 ZB

Kom jij ook op zondag 22 september? 
Voor gezinnen met kinderen met ADHD of ADHD-gedrag

Na het grote succes van vorig jaar organiseren Impuls & Woortblind, Oudervereniging Balans en Mama Vita dit jaar weer een ADHD-familiedag. Op 22 september in het Archeon in Alphen a/d Rijn.

Voor maar € 9,50 p.p kun je de hele dag het Archeon bezoeken en meedoen met het speciaal voor jullie georganiseerde programma (zie hieronder). Je krijgt een lekkere lunch en je kunt met al je vragen over ADHD terecht bij de (ervarings-)deskundigen van Impuls & Woortblind, Balans en standhouders.

LET OP: Leden hebben voorrang. Daarom kunnen eerst alleen leden van Impuls & Woortblind, Balans en Mama Vita toegangskaarten kopen.

Meld je snel aan, want vorig jaar waren de kaarten snel uitverkocht.

Programma zondag 22 september:

10.00 uur: Ontvangst in de Romeinse herberg met koffie, thee en lekkers. De kinderen mogen hun eigen Romeinse muffin versieren.

10.30 uur: Welkomstwoord met aansluitend speciaal voor ons georganiseerde roofvogelshow.

11.00 uur: Start Doe-route. Onder leiding van een Archeotolk (gids) bezoeken jullie in groepen de Romeinse Tijd, Middeleeuwen of Prehistorie en doen jullie een toepasselijke activiteit.

12.30 uur: Heerlijke lunch met keuze uit verschillende belegde broodjes, fruit en een kleine salade, quiche, koffie, thee, melk en vruchtensap. Voor de kinderen is er friet met kipnuggets.

13.30 uur: Tot sluitingstijd van het park (17.00 uur) kun je zelf met je gezin het park bezoeken. En meedoen aan het dagprogramma van die dag. Om 15.30 uur is er altijd een spectaculaire gladiatorenshow.

Voorrang voor leden van Impuls&Woortblind, Balans en Mama Vita

Leden van Impuls& Woortblind, Oudervereniging Balans en Mama Vita hebben voorrang. Ben je geen lid, dan kun je je nu dus (nog) niet aanmelden. Wil je lid worden? Meld je dan eerst aan als lid bij een van de drie organisaties. Daarna kun je je aanmelden voor de ADHD-familiedag.

Meld je (vanaf 7 juni) aan via de oranje knop rechtsboven, maar lees eerst nog even dit:

  • Selecteer de vereniging waar je lid van bent en bestel de kaarten.
  • Kaarten kosten € 9,50 per persoon.
  • Een lid kan maximaal 5 kaarten per persoon bestellen.
  • Koffie, thee, fris en lekkers bij ontvangst en de lunch is bij de prijs inbegrepen
  • Kom je met de auto? De parkeerkaart is niet bij de prijs inbegrepen
  • Kom op tijd om mee te kunnen doen met ons speciale programma.
Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.