Scroll Top
Details
Date:

april 9

Time:

19:30 - 22:00

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lezingen-over-trauma-thuiszitterspanel-807574736777
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Venue

Van der Valk Hotel Assen

Balkenweg 1, 9405 CC Assen

Assen, DR, NL, 9405 CC

Lezingen van Marjon Kuipers en Geertje Karstens over trauma, en aansluitend een panelgesprek over ’thuiszitters’.

Op deze avond gaan wij dieper in op wat trauma kan betekenen voor kinderen in het onderwijs en/of in de thuissituatie. Kinderen die dreigen uit te vallen op school of al thuis zitten, hebben vaak veel stress en kunnen een trauma hebben ontwikkeld.

Lezing door Marjon Kuipers MSc (Mediator, Trainer, Gedragsanalist, Autismeconsultant)

Marjon is eigenaar van de AutismeAcademie en een bevlogen trainer en ontwikkelaar van trainingen over communicatie, gedrag, autisme en trauma. Vanwege de recente internationale ontwikkelingen op het gebied van trauma, is trauma niet los te zien van autisme.
Marjon is blij met de mogelijkheid deze kennis, samen met Ingrid de Jong, verder te ontwikkelen en te delen binnen TraumaTrainingen. Kijk voor meer info op de website http://www.traumatrainingen.nl

Lezing door Geertje Karstens (Coöperatie Work Autcomes)

Geertje Karstens van de Coöperatie Work Autcomes met onScholen en de Leer & Werkplaats, geeft een lezing over het begeleiden van kinderen met een ondersteuningsbehoefte. Geertje heeft ook een Paardenhouderij in Hoogland. Bij onScholen en de Leer & Werkplaats krijg je, als kind/jongere met leer- en ontwikkelvraag- en knelpunten, begeleiding van specialistische
coaches, huiswerkbegeleiders, trainers en instructeurs. De bedoeling is om leren en ontwikkelen te combineren. Dat doe je door met je handen, hoofd en hart te werken aan praktijkopdrachten naar keuze.

Programma

19.00 uur Inloop met koffie en thee

19.30 uur Welkomstwoord Joli Luijckx (Balans)

19.35 uur Lezing Trauma door Marjon Kuipers

20.35 uur Pauze

20.50 uur Lezing Begeleiding van kinderen met een ondersteuningsbehoefte door Geertje Karstens

21.20 uur Panelgesprek Thuiszitters

22.00 uur Einde van de avond

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.