Details
Date:

oktober 31

Time:

19:30 - 21:00

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-online-bijeenkomst-thuiszitters-in-verbinding-383825581647
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Online bijeenkomst “Thuiszitters in verbinding”

Heb je een thuiszitter in huis of dreigt je kind binnenkort thuiszitter te worden? Dan komt er een hoop op je af als ouder. Gesprekken met instanties, wet- en regelgeving en natuurlijk de zorg voor je kind. Wij denken dat het helpend kan zijn om dit te bespreken met andere ouders in een soortgelijke situatie, hoe pakken zij dit aan, welke mogelijkheden zijn er, en waar moet je op letten?

Met “thuiszitters in verbinding” hopen we jullie als ouders in contact met elkaar te brengen om zo elkaar te kunnen versterken. Een luisterend oor, goeie tips, mooie gesprekken en een veilige omgeving om je ervaringen te delen zijn het doel van deze zoom meeting.

Ouders van thuiszitters hebben zich vaak zo vastgebeten in de materie dat hun knowhow de kennis van menig professional overstijgt, hoe mooi zou het zijn als die knowhow kan worden ingezet om andere thuiszitters te helpen! Daarbij is het bekend dat het als gezin soms eenzaam voelt wanneer je kind niet naar school kan. Niet iedereen begrijpt dit en het is ook lang niet altijd prettig om dit uit te leggen. Ook om die reden kan het heel fijn zijn om andere ouders van thuiszitters te ontmoeten.

De avond wordt begeleidt door Balans medewerker en ervaringsdeskundige Claudette Nouris en Balans vrijwilliger en ervaringsdeskundige Saskia Diederik – Van den Dool.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen.