Scroll Top
Details
Date:

januari 13

Time:

19:30 - 21:00

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-online-workshop-ontdek-de-online-wereld-van-jonge-cyberbreinen-944925787467
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Webinar en online workshop van Cyberbrein.nl, over jongeren met een ‘cyberbrein’.

Cyberbrein.nl zegt over dit webinar:

“Ben je als ouder of professional nieuwsgierig naar de digitale wereld waarin jouw kinderen zich bevinden? Wil je meer inzicht krijgen in platforms zoals Discord, Minecraft, Roblox en andere populaire online omgevingen waar jouw zoon of dochter actief is? Dan is onze workshop “Ontdek de Online Wereld van Kids” echt iets voor jou!”

Naast de workshop is er deze avond ook een presentatie over het werk van de stichting Cyberbrein. Deze presentatie wordt gegeven door Henk van Ee.

“Cyberbrein.nl geeft kansen aan jongeren met een cyberbrein”

Cyberbrein.nl over haar werk: “Voor sommige kinderen blijkt de basisschool saai en is de vervolgopleiding ook een droge boel. En docenten en je ouders begrijpen deze kinderen en jongeren niet.

Terwijl hun wereld zich online afspeelt wordt de afstand met anderen steeds groter. En dat is zonde. Met de stichting Cyberbrein.nl willen we kinderen en ouders uitdagen en helpen met de ontwikkeling van het cyberbrein. En tegelijkertijd helpen om aan de goede kant van de streep te blijven.”

Voor meer informatie: www.cyberbrein.nl

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.