Scroll Top
Online bijeenkomst voor ouders van jongeren met een ondersteuningsbehoefte en/of ‘pittig’ gedrag (ADHD/ASS) vanaf 10 jaar.

Bij Balans geloven we dat ouders elkaar enorm kunnen steunen. We gaan daarom binnenkort van start met een online bijeenkomst voor ouders van jongeren met een ondersteuningsbehoefte en/of ‘pittig’ gedrag (ADHD/ASS) vanaf 10 jaar.

Voor veel ouders die we spreken is de situatie thuis elke dag opnieuw complex en veeleisend. Naarmate de kinderen ouder worden, worden de problemen ook nog eens ingewikkelder terwijl misschien de ondersteuning juist minder wordt. Ieder van ons zoekt zijn eigen route en bedenkt oplossingen of aanpassingen aan de lopende band. Je kunt er niet met iedereen steeds over praten en niet iedereen toont het begrip waar je recht op hebt. In deze bijeenkomsten is er herkenning en erkenning, ook voor jouw situatie.

Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen over ondersteuning op school en/of op het gebied van zorg.

Gespreksleiders

De online-bijeenkomsten worden begeleid door Otto en Claudette van Balans.

Otto Oussoren is ervaringsdeskundige (ADHD) en heeft als onderwijskundige inzicht in veel zaken rondom school. Hij heeft zich van het begin af aan bemoeid met die leerling die niet zo vanzelfsprekend meekomt. Het begeleiden en coachen van de leerling, moet samengaan met het betrekken van de docent en het thuisfront. Otto heeft veel ervaring met het begeleiden van (lotgenoten)praatgroepen.

Claudette is ervaringsdeskundige (2 volwassen zonen met ASS) en werkt als landelijk coördinator bij Balans.

Praktische informatie

  • Er kunnen maximaal 20 ouders deelnemen, dus wacht niet te lang met aanmelden!
  • Aanmelden kan tot op de dag van de bijeenkomst. Je ontvangt dan een mail van Balans met daarin een ZOOM-link.
  • Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp, tel. 06-53524006.
  • Deelname is gratis voor leden van Balans en Mama Vita; ben je geen lid, dan betaal je € 3,00.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met mogelijk andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.