Scroll Top
Details
Date:

september 17

Time:

20:00 - 21:00

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ouders-van-kinderen-met-leesproblemen-of-dyslexie-in-verbinding-929635925077
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Online ontmoetingsavond. Stel je vragen, wissel ervaringen en tips uit, en ontmoet andere ouders van kinderen met leesproblemen of dyslexie.

Deze online ontmoetingsavond wordt georganiseerd door Oudervereniging Balans en Dyslexie Centraal

Ben je ouder van een kind dat lezen lastig vindt? Of dyslexie heeft? Meld je dan aan voor de online ontmoetingsavond. Je kunt al je vragen stellen. Bijvoorbeeld over wat je kunt verwachten van school, de vergoedingsregeling dyslexie en dyslexie op het voortgezet onderwijs. Misschien is jouw kind wel onzeker of faalangstig geworden door de moeite met lezen. Wil je van andere ouders ervaringen horen met hulpmiddelen of goede leestips. Of gewoon luisteren naar de ervaringen van andere ouders.

Samen sparren

Met ‘Ouders van kinderen met leesproblemen of dyslexie in verbinding’ hopen we jullie als ouders in contact met elkaar te brengen om zo elkaar te helpen met tips. Een luisterend oor, mooie gesprekken en een veilige omgeving om je ervaringen en zorgen te delen.

Gespreksleiders

Deze online gespreksavond wordt verzorgd door Joli Luijckx, ouder van drie kinderen met dyslexie. Joli neemt ook deel aan Dyslexie Centraal, waar Balans een van de kernpartners is. Regelmatig zijn ook andere vrijwilligers van Balans aanwezig.

De avond is echt alleen bedoeld voor ouders van kinderen met leesproblemen of dyslexie en niet voor professionals. Hoe goed bedoeld ook. Wij willen graag een veilige omgeving bieden waarin alle deelnemers zich vrij voelen hun verhaal te delen en vragen te stellen. Maar ook vrij om alleen te luisteren en aanwezig te zijn, voor wie dat fijner vindt.

Praktische informatie

• Voor deze bijeenkomst moet je je aanmelden via de oranje knop bovenaan deze pagina.

• Omdat het om een gespreksgroep gaat, kan er maar een beperkt aantal ouders deelnemen. Dus meld je snel aan als je mee wilt doen.

• Er zal regelmatig een nieuwe avond ‘Ouders van kinderen met leesproblemen of dyslexie in verbinding’ worden georganiseerd (6 keer per jaar is er een ontmoetingsavond). Ouders zijn van harte welkom!

• Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp, telnr. 06-53524006.

• Deelname is gratis voor leden van Balans en MamaVita. Niet-leden betalen een bijdrage van € 2,00.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.