Scroll Top
Details
Date:

augustus 13

Time:

19:30 - 20:30

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ouders-van-thuiszitters-in-verbinding-online-ontmoetingsavond-944878666527
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Een luisterend oor, goeie tips, mooie gesprekken en een veilige omgeving om je ervaringen te delen zijn het doel van deze Zoom-meeting.

Ben je ouder van een kind dat is uitgevallen in het onderwijs of dreigt je kind binnenkort uit te vallen? Dan komt er een hoop op je af als ouder. Gesprekken met instanties, wet- en regelgeving en natuurlijk de zorg voor je kind. Wij denken dat het helpend kan zijn om dit te bespreken met andere ouders in een soortgelijke situatie: hoe pakken zij dit aan, welke mogelijkheden zijn er, en waar moet je op letten?

Samen sparren

Met “thuiszitters in verbinding” hopen we jullie als ouders in contact met elkaar te brengen om zo elkaar te kunnen versterken. Een luisterend oor, goeie tips, mooie gesprekken en een veilige omgeving om je ervaringen te delen zijn het doel van deze Zoom-meeting.

Ervaringen delen

Ouders van thuiszitters hebben zich vaak zo vastgebeten in de materie dat hun know-how de kennis van menig professional overstijgt. Hoe mooi zou het zijn als die know-how kan worden ingezet om andere thuiszitters te helpen! Daarbij is het bekend dat het als gezin soms eenzaam voelt wanneer je kind niet naar school kan. Niet iedereen begrijpt dit en het is ook lang niet altijd prettig om dit uit te leggen. Ook om die reden kan het heel fijn zijn om andere ouders van thuiszitters te ontmoeten.

Gespreksleiders

Deze online gespreksavond wordt verzorgd door Saskia Diederik, ouder van een thuiszitter. Regelmatig is ook Karin Kooreman aanwezig, coördinator bij Balans maar aanwezig als moeder van (gedeeltelijk) thuiszitters. Bij afwezigheid wordt Saskia vervangen door Karin of 1 van de ervaringsdeskundige vrijwilligers van Balans. De avond is echt alleen bedoeld voor ouders van (bijna/gedeeltelijk) thuiszitters en niet voor professionals, hoe goed bedoeld ook. Wij willen graag een veilige omgeving bieden waarin alle deelnemers zich vrij voelen hun verhaal te delen en vragen te stellen. Maar ook vrij om alleen te luisteren en aanwezig te zijn, voor wie dat fijner vindt.

Praktische informatie

• Voor deze bijeenkomst moet je je aanmelden via de oranje knop bovenaan deze pagina.

• Omdat het om een gespreksgroep gaat, kan er maar een beperkt aantal ouders deelnemen. Dus meld je snel aan als je mee wilt doen.

• Er zijn al vele online bijeenkomsten van deze groep geweest (elke maand is er een ontmoetingsavond), maar nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

• Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

• Deelname is gratis.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met mogelijk andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.