4 Webinars over DCD: de diagnose, DCD in het gezin, behandeling en DCD in het onderwijs

Op veler verzoek organiseert Balans opnieuw de serie van 4 Webinars over DCD.

• Op donderdag 19 januari verzorgt Juan Manterola (Jeugdarts kinderrevalidatie uit het Roessingh, Centrum voor Revalidatie) een Webinar over de diagnose DCD. Hoe herken je DCD en wanneer is een diagnose zinvol?

• Op donderdag 9 februari verzorgt Jolanda Hoekstra,(Maatschappelijk Werker bij Revalidatie Friesland) een Webinar over DCD in het gezin en de impact van DCD op het kind zelf. Denk hierbij aan onzekerheid en faalangst en hoe je hiermee om kunt gaan.

• Op donderdag 9 maart verzorgt Jolien van den Houten, (CO-OP Approach Instructor) een webinar over de behandeling van DCD. Wat weten we over effectieve behandeling bij DCD. Wat werkt en wat niet.

• Op donderdag 30 maart vertelt Annelies de Hoop (ergotherapeut en tevens als specialist op het gebied van DCD werkzaam in het onderwijs) je alles over DCD in het onderwijs. Met veel praktische tips en handige adviezen.

Dit vierluik is zowel voor ouders, als voor als voor professionals werkzaam in het onderwijs en de zorg interessant. Ook familieleden of andere betrokkenen rondom DCD zijn van harte welkom.

Tip! Meld je snel aan. De vorige keer was deze serie Webinars snel vol.

De Webinars worden gehouden op donderdagavond 19 januari, 9 februari, 9 maart en 30 maart en beginnen allemaal om 20.00 uur. Na een presentatie van de spreker is er ruim gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Het is alleen mogelijk om aan te melden alle vier de Webinars!

Je krijgt iedere keer een dag voor het webinar begint een toegangslink toegestuurd via de mail. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan in je spambox.