webinar ADHD gedrag bij pubers

Spreker: Dr. Bianca Boyer

Balans organiseert samen met PAINT (zie www.paint-studies.nl) een aantal webinars over ADHD (gedrag). De webinars zijn onderdeel van een project dat tot doel heeft om betrouwbare kennis over ADHD (gedrag) te verspreiden. Het voornaamste doel van het project is om te laten zien wat er uit wetenschappelijk onderzoek komt over welke zorg voor ADHD effectief is en welke niet.

Tijdens de webinars zal een expert een halfuur een presentatie geven over een specifiek ADHD-gerelateerd onderwerp. Daarna is er veel ruimte voor vragen en discussie. De webinars zijn gratis bij te wonen. Meldt u wel van tevoren aan via deze pagina. U krijgt dan een dag van tevoren de toegangslink toegestuurd.

Bianca Boyer is GZ-psycholoog/gedragstherapeut en mede-eigenaar bij psychologenpraktijk Kuin. Daarnaast is zij universitair docent bij de Universiteit van Amsterdam en doet ze onderzoek op het gebied van psychosociale behandeling (overwegend CGT) bij kinderen en jongeren met ontwikkelingsstoornissen, zoals ADHD en Autismespectrumstoornissen.

Bianca zal in haar webinar iets vertellen over ADHD gedrag bij adolescenten. Ze zal ingaan op hoe ADHD gedrag bij pubers zich uit, waar een behandeling van ADHD bij pubers zich op richt en hoe deze behandelingen eruit zien. Na dit webinar weet je waar je kind met ADHD gerelateerde problematiek terecht kan.