Webinar ASS/ATO (Atypische ontwikkeling) en Seksualiteit

Wat betekent ASS/Atypische Ontwikkeling voor de opvoeding als het gaat om onderwerpen als seksualiteit?

Wanneer ouders ‘beperkt’ worden door de diagnose ASS als stoornis of defect, voelen ze zich vaak onthand in de opvoeding. Dat geldt nog meer voor gevoelige onderwerpen als seksualiteit. Hoe daarmee om te gaan? Wat zijn de vraagstukken waar je voorstaat?

Ter voorbereiding is het handig om een artikel over seksuele voorlichtingvan Martine Delfos te lezen. Dit sturen wij via de mail naar alle deelnemers toe. Of lees het via bovenstaande link.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Wanneer je geen mail hebt ontvangen (SPAM of beveiliging provider) neem dan contact op met Claudette Nouris via de app 06-53524006 of via de mail [email protected]

Wanneer je je persoonsgegevens achter laat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met mogelijk andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.