Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Webinar ‘Brus in zicht’
(Broertjes en zUSjes van kinderen met een ondersteuningsvraag)

Een kind met een ondersteuningsbehoefte vraagt veel van het hele gezin. Niet alleen van de ouders, maar ook van de zogeheten Brusjes (Broertjes en zUSjes). Ook ZIJ hebben hulp nodig bij de uitdagingen die het bijzondere gezinsleven met zich meebrengen. Maar hoe kun je er als ouder OOK voor de Brus zijn?

Dit webinar Brus in zicht wordt gegeven voor Nickee Hoedemaekers. Als coach van Nice2Bme, ondersteunt Nickee Brussen en ouders van zorg intensieve gezinnen. Doordat Nickee zelf ook Brus is, weet ze des te beter wat er speelt in de WERELD VAN DE BRUS. Daarmee is ze dé Brussen expert die alles kan vertellen over hoe je als ouder je thuiswonende Brus kunt ondersteunen. Meer informatie zie website https://www.nice2bme.nl/

In het webinar deelt Nickee praktische tips en handvatten rondom:

-Wat is een Brus en waar lopen zij tegen aan?-Kwaliteiten en valkkuilen van Brussen.-Hoe verdeel je je tijd en aandacht, zonder je Brus tekort te doen?-Hoe kun je signalen van overbelasting bij de Brus herkennen?-Hoe kun je als ouder de Brus ondersteunen in zijn emoties en gevoelens?

De avond bestaat uit een interactief webinar van 1,5uur. De inhoud van het webinar van Balans is gericht op ouders van een kind met een ondersteuningsbehoefte. Er is tevens ruimte om tussendoor vragen te stellen.

Na afloop wordt een hand-out gedeeld, waarin extra tips staan.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Wanneer je geen mail hebt ontvangen neem dan contact op met Claudette Nouris via Whatsapp 06-53524006 of mailadres [email protected]

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier, gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met mogelijk andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.