Scroll Top
Details
Date:

september 9

Time:

19:30 - 20:30

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-cyberpesten-906661116807
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Op deze avond gaan wij in op het online pesten voor kinderen met een ondersteuningsbehoefte. Spreker: Patricia Bolwerk (Stop Pesten Nu).

(Cyber) Pesten heeft een verwoestende impact op slachtoffers, omstanders, teamgenoten, werkgevers, scholen, woonzorgcentra, sportverenigingen en zelfs pesters. De littekens van pesten blijven decennia later voelbaar bij zowel slachtoffers als pesters. Naast emotionele schade brengt pesten ook aanzienlijke kosten met zich mee voor organisaties, sportverenigingen en scholen. Als pesten in een klas, groep of team voorkomt, is dit een duidelijk signaal dat leden zich niet veilig voelen. Vaak gaat pesten gepaard met andere vormen van ongewenst gedrag, zoals seksuele intimidatie, discriminatie, agressie en geweld.

Directeur Patricia Bolwerk van Stichting Stop Pesten Nu geeft een lezing vanuit haar expertise en ervaringsdeskundigheid. Op deze avond gaan wij dieper in op het online pesten voor kinderen met een ondersteuningsbehoefte.

Kijk voor meer informatie op de website van Stop Pesten Nu! https://www.stoppestennu.nl/

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.