Webinar Faalangst, verzorgd door Sandra en Krista van F-art.

Webinar Faalangst door f-Art

Sandra en Krista zagen als ouders dat hulp bij faalangst pas vanaf 9 jaar wordt ingezet. Zij vinden dat opvoedkundigen (ouders én professionals) al vanaf jonge leeftijd hun kinderen zelf kunnen begeleiden. Want voorkomen is beter dan genezen! Het is echter nooit te laat om te beginnen!

Tijdens deze Webinar geven zij jou op een interactieve manier meer kennis over faalangst. En introduceren zij de methode die zij hebben ontwikkeld.

Als je meedoet aan het Webinar vragen Sandra en Krista je om een groen object en een geel object klaar te leggen, die je kunt optillen. En pen/potlood met papier.

Meer informatie over de sprekers Sandra en Krista: zie de website https://www.f-art.nu/

Praktische informatie:

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM link via de mail. Wanneer je geen mail ontvangt (SPAM of probleem beveiliging provider) neem dan contact op met Claudette Nouris via de app 06-53524006 of via de mail [email protected]

Wij nemen de presentatie op zonder het vragendeel.

Wanneer je je persoonsgegevens achter laat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met mogelijk andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.