Scroll Top
Details
Date:

oktober 7

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

Evenementen

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-leesproblemen-of-dyslexie-op-het-voortgezet-onderwijs-908100592317
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Antwoord op al je vragen over leesproblemen/dyslexie op het VO. Webinar met Marzenka Rolak, georganiseerd door Balans en Dyslexie Centraal.

Welke ondersteuning voor mijn zoon of dochter kan ik verwachten van een vo-school?
Wanneer kan mijn zoon of dochter vrijstelling krijgen voor een vreemde taal?
Hoe zit het met de aangepaste beoordeling van spelling en grammatica bij de talen?
Welke faciliteiten en hulpmiddelen zijn op het eindexamen toegestaan?
Hoe en met wie kan ik het beste het gesprek aangaan over de begeleiding van mijn zoon of dochter op school?
Op deze en andere vragen geeft Marzenka Rolak antwoord tijdens het webinar.
Het webinar is bedoeld voor ouders. Maar ook onderwijs- en zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Over de spreker:

Marzenka Rolak is orthopedagoog-generalist. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring met het onderzoeken en begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met dyslexie, met het begeleiden van VO-scholen bij het vormgeven van dyslexiebeleid en met het opleiden van dyslexiecoaches en remedial teachers in het VO. Ze is auteur van de DyslexieSleutels en mede-auteur van de brede vakinhoudelijke richtlijn.

Dit webinar wordt georganiseerd door Balans in samenwerking met Dyslexie Centraal.
Het webinar is op 7 oktober en begint om 20.00 uur. Je kunt vanaf 19.45 uur inloggen.

Na de presentatie zal Marzenka vragen beantwoorden die gesteld kunnen worden via de chat. Deelname aan het webinar is voor iedereen gratis.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, kun je contact opnemen met Claudette Nouris via de Whatsapp, 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacyvoorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie opslaan via uw browser van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Let op dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.