Scroll Top
Webinar van Balans en het College voor Toetsen en Examens (CvTE) over de staatsexamens VO. Met gelegenheid tot het stellen van vragen.

Balans organiseert samen met het College voor Toetsen en Examens (CvTE) – en met Ouders & Onderwijs, LAKS, LBVSO, Sectorraad PO en GO – een webinar over de staatsexamens VO. Ieder jaar doen duizenden leerlingen één of meerdere staatsexamens. Dat zijn leerlingen die op het vso zitten, of op een particuliere school, of leerlingen die op een andere manier niet mee kunnen in het reguliere onderwijs.

Tijdens het webinar wordt een introductie gegeven over de staatsexamens. Voor wie zijn ze bedoeld, hoe werkt het? Verder wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot extra voorzieningen die leerlingen eventueel nodig hebben. Ook de mogelijke rol van een vertrouwenspersoon wordt besproken. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Namens het CvTE zal Angélique Coenraads-Geurtjens bij het webinair aanwezig zijn. Zij is programmamanager staatsexamens vo.

Deelname aan dit webinar is voor iedereen gratis.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp, telnr. 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier, gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.