Details
Date:

januari 27

Time:

20:00 - 21:00

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-vierluik-dcd-218999692977
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
webinar vierluik DCD

4 Webinars over DCD: de diagnose, DCD in het gezin, behandeling en DCD in het onderwijs

Op veler verzoek organiseert Balans opnieuw een serie van 4 Webinars over DCD.

• Op donderdag 27 januari zal Juan Manterola (Jeugdarts kinderrevalidatie uit het Roessingh, Centrum voor Revalidatie een Webinar verzorgen over de diagnose DCD. Hoe herken je DCD en wanneer is een diagnose zinvol.

• Op donderdag 10 maart zal Jolanda Hoekstra,(Maatschappelijk Werker bij Revalidatie Friesland) een Webinar verzorgen over DCD in het gezin en de impact van DCD op het kind zelf. Denk hierbij aan onzekerheid en faalangst en hoe je hiermee om kunt gaan.

• Op donderdag 7 april verzorgd Jolien van den Houten, (CO-OP Approach Instructor) een Webinar over de behandeling van DCD. Wat weten we over effectieve behandeling bij DCD. Wat werkt en wat niet.

• Op donderdag 19 mei zal Annelies de Hoop (ergotherapeut en tevens als specialist op het gebied van DCD werkzaam in het onderwijs) alles vertellen over DCD in het onderwijs. Met veel praktische tips en handige adviezen.

Dit vierluik is zowel voor ouders, geïnteresseerden in DCD als voor als voor professionals werkzaam in het onderwijs en de zorg interessant.

Tip! Meld je snel aan. De vorige keer was deze serie Webinars snel vol.

De Webinars worden gehouden op donderdagavond 27 januari, 10 maart, 7 april en 19 mei en beginnen allemaal om 20.00 uur. Na een presentatie van de spreker is er ruim gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Het is alleen mogelijk om aan te melden alle vier de Webinars. Je hoeft dus niet 4x aan te melden!

Je ontvangt 1 dag van te voren een ZOOM link voor de webinar. Wanneer je geen mail ontvangt (SPAM) neem dan contact op via de mail claudette@mamavita.nl of via de Whatsapp telnr. 06-53524006.