Scroll Top
Organizer

Oudervereniging Balans

Website: https://www.eventbrite.nl/o/oudervereniging-balans-16642183486
Lezing over de speciale (onderwijs)behoeften van hoogbegaafde kinderen, verzorgd door hb-specialist en Trouw-columnist Sofie van de Waart.

Sofie van de Waart is hoogbegaafdenspecialist en onderwijscolumnist voor Trouw. Voor de documentaire Utopie van Sofie werd zij gevolgd toen ze een hoogbegaafdenklas opzette in Breda met kinderen uit twee verschillende milieus.

Op 11 maart komt ze voor Balans een lezing verzorgen over de speciale (onderwijs)behoeften van hoogbegaafde kinderen en duidt ze waarom het moeilijk is hen in het reguliere onderwijs te bedienen. Ze deelt tips & tricks over wat zou kunnen werken in onderwijs en opvoeding bij deze kwetsbare doelgroep.

Meer lezen over juf Sofie`s onderwijsvisie?

https://www.uitgeverijpica.nl/titels/de-wereld-van-juf-sofie-pica

Praktische informatie

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp, 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.